Aikuiskasvatuksen opiskelijastipendit taas jakoon

KVS jakaa yhdessä Aikuiskasvatuksen tutkimusseuran (ATS) kanssa jälleen opiskelijastipendejä aikuiskasvatuksen rajojen rikkojille. Haku stipendiaattien saajiksi on avattu. Seuraavat stipendit jaetaan Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivillä, jotka järjestetään keväällä 2018.

ATS ja KVS palkitsevat ansioituneita aikuiskasvatuksen perustutkinto- ja jatko-opiskelijoita Aikuiskasvatus-tiedelehden vuosikerralla. Vuoden 2018 palkittavat saavat myös 100 euron suuruisen rahastipendin. Opiskelijastipendi jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016 Aikuiskasvatuksen tutkijatapaamisessa.

Ehdokkaita voivat tarjota vapaasti kaikki alan toimijat opetus- ja tutkimushenkilökunnasta järjestötoimijoihin ja kanssaopiskelijoihin.

Lue lisää palkintoperusteista ja ehdota stipendin saajaa
Tutustu vuoden 2016 palkittuihin perusteluineen

Lisätiedot: toimituspäällikkö, Aikuiskasvatus-lehti, Helka Repo, 040 759 4532, helka.repo(a)kvs.fi