EAEA etsii terveyteen liittyviä aikuiskoulutushankkeita

Euroopan aikuiskasvatusliiton (EAEA) vuosittaisen Grundtvig Award -palkinnon teemana on tänä vuonna terveys. Palkinnon tarkoituksena on tuoda esiin innovatiivisia aikuiskoulutushankkeita.

Koska aikuiskoulutuksella on laaja merkitys hyvinvointiin (lue esim. BeLL-tutkimus), EAEA etsii tänä vuonna hankkeita, jotka kytkevät terveysteeman innovatiivisesti aikuiskoulutukseen. Kilpailuun voi osallistu hanke, joka liittyy johonkin tiettyyn terveydelliseen aspektiin (psyykkinen tai fyysinen terveys) tai jolla on yleisempi lähestymistapa, kuten hyvinvoinnin parantaminen.

Voittajahankkeen edustaja saa matkan palkintogaalaan ja terveysteemaiseen konferenssiin, joka järjestetään kesäkuussa Portossa, Portugalissa. Lisäksi kaikki osallistujahankkeet saavat kansainvälistä näkyvyyttä EAEA:n viestintäkanavissa: muun muassa verkossa, lehdistötiedotteissa ja uutiskirjeessä.

Lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät EAEA:n verkkosivulta.