Elm Magazine starttasi KVS:n ilmeuudistuksen

Kansanvalistusseuran kustantama Elm Magazine on uudistettu. Uudistuksessa lehden ilme ja verkkosivut päivitettiin ajanmukaisiksi ja samalla parannettiin lehden käyttökokemusta kaikilla mobiililaitteilla.

Samalla verkkomediassa julkaistiin vuoden 2017 ensimmäinen teemanumero New forms of Citizenship, eli kansalaisuuden uudet muodot.

Elm Magazine on kaikille maksuton verkkomedia, joka käsittelee elinikäisen oppimisen teemoja Euroopassa. Se on suunnattu aikuiskoulutuksen ja opetusalan ammattilaisille, tutkijoille ja edunvalvojille – sekä tietysti kaikille teemoista kiinnostuneille.

Seuraava teemanumero julkaistaan kesäkuussa otsikolla Aikuiskasvatus ja ilmastonmuutos. Numeroiden väleissä lehdessä julkaistaan uutisia ja ajankohtaisia artikkeleja elinikäisen oppimisen kentältä. Seuraa Elm Magazinea Facebookissa ja Twitterissä.

Elm Magazinen uudistus starttaa KVS:n ilmeuudistuksen. Kevään aikana julkaisemme myös kokonaan uuden suomenkielisen verkkomedian. Pysy siis kuulolla somekanavissamme: Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Vimeossa.