Hae aikuiskouluttajien EU-kurssille Brysseliin!

Haluatko oppia eurooppalaisista aikuiskoulutuskäytännöistä? Pohditko, kuinka tehdä vaikuttamistyötä EU-tasolla? Kaipaatko laajempaa kansainvälistä verkostoa työsi tueksi?

Euroopan aikuiskoulutusjärjestö EAEA järjestää vuotuisen, kaikenikäisille aikuiskoulutuksen ammattilaisille suunnatun EU-kurssin 19.–22. syyskuuta 2017 Brysselissä.

EAEA Younger Staff Training (YST) -kurssilla teemoina ovat aikuiskoulutuksen ja elinikäisen oppimisen edistäminen EU:ssa, edunvalvontatyö, eri maiden aikuiskoulutusjärjestelmät ja -organisaatiot sekä tutustuminen EAEA:n ja muiden kansalaisjärjestöjen toimintaan. Kurssilla pääset tutustumaan ja verkostoitumaan eri maiden kollegoiden kanssa. Tänä vuonna erityisteemana on myös aikuiskoulutuksesta viestiminen. Tutustu alustavaan ohjelmaan.

Kurssin hinta on 450 euroa. Kurssille osallistuminen edellyttää 100 euron varausmaksun maksamista ilmoittautumisajan päätyttyä. Varausmaksu vähennetään kokonaishinnasta. Osallistuja vastaa itse omista matka- ja majoituskuluista.

Hae kurssille motivaatiokirjeellä ja täyttämällä hakulomake 31. toukokuuta mennessä!

Lisätiedot: EAEA-tiedottaja Helka Repo, 040 511 2475, helka.repo(a)kvs.fi.