Hae nuorten aikuiskouluttajien Eurooppa-koulutukseen

Euroopan aikuiskasvatusliitto (EAEA)  järjestää viidettä kertaa "European Adult Education and Lifelong Learning – Introduction for younger staff" -koulutuksen Brysselissä 1.-4.12.

Kurssi tarjoaa osallistujille mahdollisuuden saada kokonaiskuva aikuiskoulutuksesta ja elinikäisestä oppimisesta Euroopassa. Kurssilla perehdytään lisäksi EAEA:n edunvalvontatyöhön Euroopan unionissa. Kansainvälinen verkostoituminen muiden osallistujien kanssa on tärkeä osa kurssia.

Opetusmetodeina on työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ja opintokäynnit esim. Euroopan unionin toimielimiin sekä Brysselissä toimiviin kansalaisjärjestöihin.

Kurssi on tarkoitettu alle 40-vuotiaille asiantuntijoille.

Koulutuksen hinta on 450 euroa. Hinta ei sisällä matkoja, majoitusta eikä ruokailuja.

Erasmus+ -ohjelman liikkuvuusapurahalla voi maksaa osan kurssin hinnasta. Jos kiinnostuit Eurooppa-koulutuksesta, ja organisaatiosi on saanut myönteisen Erasmus+ -liikkuvuusapurahapäätöksen jotain toista koulutusta varten, CIMOsta kannattaa kysyä mahdollisuutta tehdä muutos päätökseen.

Lisätietoja saa EAEA:n verkkosivulta tai EAEA-tiedottaja Aura Vuorenrinteeltä, aura.vuorenrinne(a)kvs.fi tai 040-511 2475.

Kuva: Valentina Chanina