Ilmoittaudu oppilaitosjohtajien rakenneuudistuskoulutukseen!

KVS:n koulutus oppilaitosten rakenneuudistusten johtamisesta jatkuu Tampereella. Maaliskuussa järjestetään koulutuksen toinen jakso. Koulutukseen on paikkoja vapaana, joten voit vielä ilmoittautua mukaan!

Toisella koulutusjaksolla perehdytään rakenneuudistusten juridiikkaan, sopimus- ja lupamenettelyihin sekä rahoitukseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osallistumista koulutukseen.

Oppilaitosten rakenneuudistusten johtaminen 2015–2016 -koulutuksen osallistujat oppivat hallitsemaan rakenneuudistusten mukanaan tuomia muutoksia oppilaitosarjessa ja henkilöstön johtamisessa. Omatoimiopiskelussa osallistujia kannustetaan työskentelemään yhteistyössä koko organisaation kanssa.

Monimuoto-opetuksena järjestettävään koulutukseen kuuluu luentoja, omatoimiopintoja sekä konsultaatiotapaamisia. Se on suunnattu lukion, ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen sekä vapaan sivistystyön johdolle: ylläpitäjille, rehtoreille, apulais- ja vararehtoreille, päälliköille ynnä muulle johtamisesta vastaavalle henkilöstölle.

Koulutus on maksuton. Osallistujat maksavat itse majoitus- ja ruokailukulut.

Paikka:
Tampere: Ahlmanin kartano, Hallilantie 24

Ajankohta:
Moduuli 2: 14.–16.3.2016 Rakenneuudistuksen juridiikka ja päätöksenteko
Moduuli 3: 29.–31.8.2016 Kehittäminen, uudistaminen ja tulevaisuus

Ilmoittaudu 19.2.2016 mennessä täyttämällä tämä lomake.

Lisätiedot:

Ohjelma (pdf)

Lue ensimmäisen koulutusjakson kokemuksista Soulista.

toiminnanjohtaja Pirkko Ruuskanen-Parrukoski, 050 563 4671, pirkko.ruuskanen-parrukoski(a)kvs.fi
julkaisupäällikkö Helka Repo, 040 759 4532, helka.repo(a)kvs.fi

Kirjallisuutta aiheesta: