Kansanvalistusseura etsii EAEA-tiedottajan sijaista

Haemme kansainvälisen tiedottajan äitiys- ja vanhempainvapaan sijaista vastaamaan Euroopan aikuiskasvatusliiton (European Association for the Education of Adults, EAEA) viestinnästä. EAEA on aikuiskoulutuksen edunvalvontajärjestö, joka pyrkii edistämään aikuiskoulutuksen asiaa Euroopassa.

Sen tehtäviin kuuluu lisäksi verkostojen ylläpitäminen, hanketoiminta ja tiedotus. Kansanvalistusseuran alaisuudessa toimiva EAEA:n tiedotusyksikkö pyrkii lisäämään liiton ja Euroopan unionin aikuiskoulutuspolitiikan näkyvyyttä kansainvälisen tiedottamisen lisäksi suomalaisella vapaan sivistystyön kentällä.

EAEA-tiedottajan tehtäviin kuuluu liiton verkkosivujen ja muiden viestintäkanavien ylläpito ja sisällöntuotanto, sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen, viestintämateriaalien tuottaminen, journalistinen kirjoittaminen ja viestinnän strateginen kehittäminen.

Odotamme hakijalta:
- Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
- Tiimitaitoja, itsenäistä työotetta ja vastuullisuutta
- Viestinnällistä ajattelua, organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa
- Erinomaista kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa
- Toimisto-ohjelmien, verkkojulkaisemisen ja Photoshop- ja InDesign-ohjelmien hallintaa
- Matkustusvalmiutta

Eduksi lasketaan:
- Euroopan unionin päätöksenteon tuntemus
- Kansainvälinen työkokemus
- Visuaalisuus
- Aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön tuntemus

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen info@kvs.fi otsikolla ”EAEA-tiedottaja” 25.9. mennessä.
• Työn kesto: 11.11.2013–10.10.2014
• Palkkaus: sopimuksen mukaan
• Yhteyshenkilö: EAEA-tiedottaja Aura Vuorenrinne, p. 040-511 2475, aura.vuorenrinne@kvs.fi
• Viimeinen hakupäivä: 25.9.2013