Kansanvalistusseura kouluttaa ilmiöopettamisesta

Kansanvalistusseuran Etäkoulu Kulkuri järjestää opettajille maksutonta koulutusta ilmiöpohjaisen, monialaisen oppimiskokonaisuuden haltuunotossa.

Case Forest - metsä monialaisena oppimisympäristönä -koulutuksessa (4 op) suunnittelet ja toteutat omassa koulussasi monialaisen oppimiskokonaisuuden design-suuntautunutta pedagogiikkaa hyödyntäen.​ Koulutus rakentuu lähipäivistä, webinaareista, itsenäisestä tiimi- ja parityöskentelystä ja verkon kautta annettavasta ohjauksesta.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen yläkoulun aineenopettajille. Koulutus on OPH:n rahoittamaa täydennyskoulutusta ja osallistujille maksuton. Matkakustannukset ja ruokailut lähipäivinä, sekä muut mahdolliset kulut kukin osallistuja maksaa itse.

Ilmoittaudu 11.9. mennessä!

Lisätiedot: Tuija Tammelander, Etäkoulu Kulkurin johtaja, tuija.tammelander(a)kvs.fi, 050 383 3969