Kansanvalistusseura kouluttaa parhaillaan Palestiinassa

Kansansanvalistusseuran mediakoulutushanke Palestiinassa on edennyt suunnittelusta käytäntöön. Hankkeeseen kuuluvat työpajat alkoivat maanantaina Birzeitin yliopistolla Ramallahin kaupungin lähellä.

Koulutuksissa opiskellaan digitaalista journalismia, sosiaalisen median käyttöä viestinnässä ja markkinoinnissa, valo- ja videokuvausta sekä mediaetiikkaa. Kouluttajina kolmiviikkoisessa työpajassa on suomalaisia edistyneitä journalismin ja viestinnän opiskelijoita. Lisäksi paikalla on hankkeen koordinaattori Karoliina Knuuti.

Koulutuksien tapahtumia ja keskustelua voi seurata Twitteristä: #kvspalestine. Lisäksi opiskelijoiden työt tullaan julkaisemaan kurssin blogissa.

Lisätiedot: mediakoordinaattori Karoliina Knuuti, karoliina.knuuti(a)kvs.fi, +358440411188, +970595338693.