Kriisipuuroa-tilaisuudet keräsivät satoja osallistujia

Kansanvalistusseuran ja Viestintä- ja kehityssäätiö Vikesin järjestämät Kriisipuuroa-tilaisuudet keräsivät yhteensä noin 450 osallistujaa. Konfliktijournalismiin pureutuvat koulutus- ja yleisötilaisuudet järjestettiin Helsingissä ja Tampereella 6.-7.10.

Ajankohtaisista kriiseistä ja niiden uutisoinnista olivat keskustelemassa toimittaja-kirjailija Rauli Virtanen, Punaisen ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi, toimittaja Leena Reikko, ulkomaantoimittaja Minna Kurki, toimittaja Kalle Koponen ja mediasodan tutkija ja Kansanvalistusseuran toiminnanjohtaja Tapio Kujala. Yleisötilaisuuksien juontajana toimivat Jaakko Lyytinen (Helsingin Sanomat) ja Matti Posio (Lännen Media).

Tilaisuudet järjestettiin yhteistyössä Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksikön kanssa.

Katso taltiointi Helsingin yleisötilaisuudesta HSTV:stä.

Lisää kuvia tilaisuudesta löydät Facebook-sivultamme.