KVS järjestää Suuren sivistyskeskustelun 18.7. Porissa

Kansanvalistusseuran Suuri sivistyskeskustelu – tietoyhteiskunnasta kohuyhteiskuntaan käydään perjantaina 18. heinäkuuta SuomiAreenalla Porissa klo 10.30–11.45 (Antinkatu 2).

Kaikille avoimessa tilaisuudessa kysytään, missä tehdään tulevaisuuden sivistysteot?

Keskustelemassa ovat muun muassa ministeri Pekka Haavisto, ministeri Krista Kiuru, Iltalehden vastaava päätoimittaja Kari Kivelä, johtaja, tutkimusprofessori Kiti Müller sekä Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kari Vainio.

Johdattelijana toimii Kansanvalistusseuran toiminnanjohtaja Tapio Kujala. Keskustelu on osa KVS140-juhlavuoden tapahtumia.

SuomiAreena järjestetään Porissa 12.–19.7.2014. Viikon aikana kuullaan 600 puhujaa 150 tilaisuudessa. SuomiAreenan keskustelut ovat kaikille avoimia.

Lisätietoa: www.suomiareena.fi