KVS kouluttaa Tampereella: Oppilaitoksen rakenneuudistusten johtaminen

KVS-foorumi järjestää koulutuksen Oppilaitoksen rakenneuudistusten johtaminen Tampereella vuosina 2015–2016.

Kolmessa moduulissa, monimuoto-opetuksena järjestettävään koulutukseen kuuluu luentoja, omatoimiopintoja sekä konsultaatiotapaamisia. Se on suunnattu lukion, ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen sekä vapaan sivistystyön johdolle: ylläpitäjille, rehtoreille, apulais- ja vararehtoreille, päälliköille ynnä muulle johtamisesta vastaavalle henkilöstölle.

Koulutus on maksuton.

Osallistujat oppivat hallitsemaan rakenneuudistusten mukanaan tuomia muutoksia oppilaitosarjessa ja henkilöstön johtamisessa. Omatoimiopiskelussa osallistujia kannustetaan työskentelemään yhteistyössä koko organisaation kanssa.

Paikka:
Tampere: Ahlmanin kartano, Hallilantie 24

Ajankohta:
Moduuli 1: 9.–11.11.2015 Muutosprosessin johtaminen
Moduuli 2: 14.–16.3.2016 Yhdistymisen juridiikka ja päätöksenteko
Moduuli 3: 29.–31.8.2016 Kehittäminen, uudistaminen ja tulevaisuus

Ilmoittautuminen 15.9.2015 mennessä:

Lisätiedot:

Koulutusesite (pdf)

Lisätiedot:
Pirkko Ruuskanen-Parrukoski, pirkko.ruuskanen-parrukoski@kvs.fi, Helka Repo, helka.repo@kvs.fi