KVS kouluttaa: Viestintä, muutos ja uuteen johtaminen oppilaitoksissa

Mullistaako muuttoliike Suomen ja koko Euroopan? Kuinka oppilaitos luotsataan hallitusti kohti menestystä? Toisivatko viestintä ja medialukutaito työkaluja johtamiseen?

Kansanvalistusseura (KVS) järjestää näitä teemoja käsittelevän johtamisen seminaarin MUUTOKSESTA UUTEEN 8.–9.12.2016 Helsingissä Pääpostin koulutustiloissa.

Se on suunnattu vapaan sivistystyön ja lukion sekä ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen johdolle ja ylläpitäjille; rehtorit, apulaisrehtorit, vararehtorit, johtajat, päälliköt ja muut johtamisesta vastaavat henkilöt. Organisaatiosta voi osallistua koulutukseen useampia henkilöitä.

Maksuton seminaari on osa Oppilaitoksen rakenneuudistuksen johtaminen -hanketta, joka on Opetushallituksen rahoittamaa Vapaan sivistystyön rakenteellisen kehittämisen koulutusta. Osallistujat maksavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset.

Ilmoittaudu pian!

Tutustu ohjelmaan