KVS koulutti oppilaitosjohtajia rakenneuudistuksista

KVS-foorumin koulutus Oppilaitoksen rakenneuudistusten johtaminen jatkui maaliskuussa Tampereella. Koulutuksen toinen moduuli järjestettiin Ahlmanin kartanolla 14.–16. maaliskuuta. Koulutukseen osallistui yli kolmekymmentä lukion, ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen sekä vapaan sivistystyön johtajaa.

Koulutuksen toisessa lähijaksossa pureuduttiin rakenneuudistusten käytännöllisiin järjestelyihin, juridiikkaan sekä rahoituskysymyksiin. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat sekä erilaisten oppilaitosuudistusten kanssa työskennelleet oppilaitosjohtajat. Koulutuksen vetäjänä toimii opetusneuvos Kaisa Väyrynen.

Maksuttoman koulutuksen seuraava jakso pidetään elokuussa 2016. Monimuoto-opetuksena järjestettävään koulutukseen kuuluu luentoja, omatoimiopintoja ja konsultaatiotapaamisia. Oppilaitosjohdolle suunnatussa koulutuksessa osallistujat oppivat hallitsemaan rakenneuudistusten mukanaan tuomia muutoksia oppilaitosarjessa ja henkilöstön johtamisessa.

Koulutuksessa on vielä muutamia paikkoja vapaana! Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä: helka.repo@kvs.fi.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.