KVS:n toimitusjohtaja jatkaa EAEA:n hallituksessa

Euroopan aikuiskoulutusjärjestö European Association for the Education of Adults (EAEA) on nimittänyt Kansanvalistusseuran (KVS) toimitusjohtajan Pirkko Ruuskanen-Parrukosken EAEA:n hallituksen jäseneksi. Ruuskanen-Parrukoski hyväksyttiin EAEA:n hallituksen jäseneksi EAEA:n yleiskokouksessa Brysselissä 28. kesäkuuta. Ruuskanen-Parrukoski ottaa hallituksessa KVS:n entisen toimitusjohtajan, Tapio Kujalan, paikan.

KVS ylläpitää EAEA:n tiedotusyksikköä.

– On tärkeää olla mukana kehittämässä EAEA:n viestintää myös jatkossa ja levittää tietoa EU:n aikuiskoulutuspolitiikasta. Euroopan komissio on vastikään linjannut politiikkaansa perustaidoista, joita aikuisilla tulisi olla. EAEA työskentelee nyt aktiivisesti sen eteen, että aikuisten oppiminen ja vapaan sivistystyön rooli siinä huomioidaan kokonaisvaltaisesti Euroopassa, Ruuskanen-Parrukoski sanoo.

• Lue EAEA:n lausunto Euroopan komission ‪‎Skills Agenda‬sta
• Tutustu EAEA:n hallitukseen

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Pirkko Ruuskanen-Parrukoski, (0)50 563 4671, pirkko.ruuskanen-parrukoski(a)kvs.fi

tiedottaja Helka Repo, 040 759 4532, helka.repo(a)kvs.fi