Rakenneuudistuskoulutus oppilaitosjohtajille alkoi Tampereella

KVS-foorumin koulutuksen Oppilaitoksen rakenneuudistusten johtaminen ensimmäinen koulutusjakso järjestettiin Tampereella, Ahlmanin kartanossa 9.–11. marraskuuta. Koulutukseen osallistuu noin kolmekymmentä lukion, ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen sekä vapaan sivistystyön johtajaa.

Koulutuksen ensimmäisessä lähijaksossa luotiin katsaus ympäröivän yhteiskunnan tilaan ja tulevaisuuteen, pohdittiin muutosjohtajuuden rakentumista ja tarjoiltiin tapausesimerkkejä uudistushankkeista.

Kouluttajina ensimmäisessä jaksossa toimivat muun muassa aluetutkija Timo Aro, tulevaisuustutkija Ilkka Halava, dosentti Jari Salminen ja ETLA:n toimitusjohtaja Vesa Vihriälä. Tutustu ensimmäisen koulutusjakson tarkempaan ohjelmaan.

Maksuttoman koulutuksen seuraavat jaksot pidetään maaliskuussa ja syyskuussa 2016. Monimuoto-opetuksena järjestettävään koulutukseen kuuluu luentoja, omatoimiopintoja ja konsultaatiotapaamisia. Oppilaitosjohdolle suunnatussa koulutuksessa osallistujat oppivat hallitsemaan rakenneuudistusten mukanaan tuomia muutoksia oppilaitosarjessa ja henkilöstön johtamisessa.

Koulutuksessa on vielä muutamia paikkoja vapaana! Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä: helka.repo@kvs.fi.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.