Lahjoitukset

Testamentit ja lahjoitukset
Säätiö ottaa vastaan lahjoituksia lahjana tai testamentilla tai muulla tavoin. Säätiö voi myös ottaa vastaan lahjoituksia erityisrahastoiksi, joiden tarkoitus on sopusoinnussa säätiön oman tarkoituksen kanssa. Lisätietoja saa säätiön toimitusjohtajalta.

Lyyli Henrikssonin rahasto
Kansakoulun opettaja Lyyli Henrikssonin rahasto jakaa stipendejä Karijoen kunnan peruskoulusta valmistuneiden oppilaiden jatko-opintojen tukemiseen. Rahaston tuotosta jaetaan vuosittain kannustusstipendejä.

Stipendit jaetaan oppilaille, jotka ovat kehittäneet eniten omaa osaamistaan suhteessa lähtötasoon. Saajan tai saajat valitsee Karijoen koulu yhdessä Kristiinanseudun koulun kanssa. Karijokelaiset oppilaat suorittavat yläasteen Kristiinanseudun koulussa. Stipendit jaetaan koulun kevätjuhlassa.

Apurahat
Kansanvalistusseuran toimintaan ei kuulu apurahojen jakaminen.