Aikuiskasvatus

Kansanvalistusseura julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Aikuiskasvatus-tiedelehteä yhdessä Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran (ATS) kanssa.

Lehti rikkoo rajoja eri tieteenalojen välillä ja rakentaa yhteiskunnallista keskustelua. Aikuiskasvatus on tarkoitettu aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön tutkijoille ja opiskelijoille sekä käytännön ammattilaisille. Sen tehtävänä on edistää alan tieteellistä tutkimusta, lisätä tutkimuksen ja käytännön välistä vuoropuhelua ja tukea alalla tehtävää kehittämistyötä.

Lehden teemanumeroissa käsitellään muun muassa kansalaisaktiivisuutta, elinikäistä oppimista, aikuisuutta, työelämää, tieteenalan yhteiskunnallista näkyvyyttä sekä viestintää ja uusia medioita aikuiskasvatuksessa.

Vuonna 2016 lehdestä ilmestyy 36. vuosikerta.

Lehden kesto- ja vuosikertatilaushinnat vuonna 2016 ovat:
Kotimaa: 39,00 (sis. alv 10 %)
Eurooppa: 50,00 eur (sis. alv 10 %)
Muut maanosat: 50,00 eur (alv 0 %)

Voit tilata Aikuiskasvatus-tiedelehden sähköpostitse osoitteesta info(at)kvs.fi.

Aikuiskasvatuksen irtonumerot viimeisen kymmenen vuoden ajalta saat tilattua verkkokaupastamme. Tätä vanhempia lehden numeroita voi tiedustella toimituksesta.

Seuraa ajankohtaista keskustelua Facebookissa.