Elm

Elm – European Lifelong Learning Magazine on englanninkielinen elinikäisen oppimisen aikakauslehti verkossa. Se on alansa ainoa Euroopan laajuinen journalistinen julkaisu, jolla on käytössään maanosan kattava kirjeenvaihtajaverkosto.

Elm julkaisee sisältöä hyvistä käytänteistä, alan trendeistä ja ihmisistä sekä koulutuspolitiikasta. Uutta sisältöä ilmestyy joka toinen viikko. Neljästi vuodessa lehti pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen teemanumeroin. Elmin lukijat ovat aikuiskouluttajia, koulutuksen edunvalvojia ja järjestöjen työntekijöitä sekä päättäjiä.

Elm perustettiin syksyllä 2015: se syntyi kahden aikuiskasvatusmedian, LLinE-lehden ja InfoNetin yhdistymisen tuloksena. Kansanvalistusseuran julkaisema LLinE ilmestyi vuodesta 1996.