Live & Learn – Eurooppalaisia lyhytdokumentteja aikuisopiskelijoista

Live & Learn oli hanke, jossa tuotimme ja kuvasimme lyhytdokumentteja aikuisopiskelijoista ja aikuiskasvattajista neljässä Euroopan maassa. Dokumenttien ensi-iltaa vietettiin Brysselissä kesäkuussa 2016.

Lyhytdokumenttiprojektin innoittajana oli kaksi tarvetta: lisätä osallistumista aikuiskoulutukseen Euroopassa sekä löytää uusia tapoja jakaa parhaita käytäntöjä Euroopan aikuisopettajien kesken. Kansanvalistusseuran lisäksi tuotantotiimissä oli edustus Portugalista, Iso-Britannistasta, Tanskasta sekä Saksasta.

Projektimme valittiin EU:n yhdeksi parhaista Erasmus+ -hankkeista.

Live & Learn -hankkeen kuvaukset Helsingissä. Kuvaaja Ditte Uljas kuvaa Finnairin lentäjä ja aikuisopiskelija Samuli Kovasta tämän kotona.

Julkaisut

Lyhytelokuvat ovat katsottavissa täällä.

Tietoa hankkesta englanniksi löydät täältä.

Twitter: #livelearnvideos

Artikkelit

Hanketiedot

Hanke: Live & Learn – Audivisual Stories of Adult Education
Toteutusaika: 2015 – 2016
Koordinaattori: Kansanvalistusseura
Kumppanit: DEUTSCHER VOLKSHOCHSCHUL-VERBAND EV DVV (Saksa), NIACE (Iso-Britannia), Dansk Folkeoplysnings Samråd DFS (Tanska), Kerigma (Portugali) ja European Association for the Education of Adults (EAEA).
Rahoitus: Erasmus+ (146.034 €)