Kesytä media -täydennyskoulutus aineenopettajille

Käytätkö mediaa opetustyössä rutinoituneesti vai oletko ihan pihalla mediaprojekteista? Tule mukaan ilmiöpohjaiseen monimuotokoulutukseen, ja kesytä media työkaveriksi! Lähijaksoihin voit osallistua joko Helsingissä tai Jyväskylässä.

Kesytä media -koulutuksessa perehdytään ilmiöoppimiseen ja sen lähtökohtiin sekä sukelletaan oppimisen kohteena olevaan ilmiöön: mediakasvatukseen, mediaan nuorten arjessa ja sen ajankohtaisuuksiin. Lähtökohtana on osallistujien oma mediasuhde, haasteet ja kiinnostuksen kohteet omassa työssä.

Koulutus sisältää kaksi lähipäivää, kolme iltapäivän työpajaa, verkkotyöskentelyä sekä päätösseminaarin. Perehdymme ilmiöoppimiseen teoriassa ja käytännössä sekä tutustumme mediakasvatuksen toiminnallisiin menetelmiin ja kriittisen medialukutaidon opetukseen.

Täydennyskoulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja osallistujille maksutonta. Osallistujat maksavat itse matka- ja majoituskulut sekä ruokailut.

• Hanke: Kesytä media – ilmiöpohjaisella monimuotokoulutuksella media opettajan työkaveriksi
  • Toteutusaika: 1.6.2018 – 31.5.2019
  • Koordinaattori: Kansanvalistusseura