Aikuiskoulutus maahanmuuttajanaisten tukena (2018-2020)

Diasporassa elävät maahanmuuttajanaiset jäävät usein aikuiskoulutuksen ulkopuolelle ja hankkeen tavoitteena on kehittää metodologinen työkalupakki aikuiskouluttajille siitä, miten maahanmuuttajanaisia voidaan ohjata formaalin tai non-formaalin aikuiskoulutuksen pariin ja miten he voivat toimia aktiivisina suunnannäyttäjinä yhteisöissään.

Lue englanniksi.

• Hanke: Women in Diaspora communities as champions of learning to live TogetHer – WIDTH
  • Toteutusaika: 3.9.2018 – 2.4.2021
  • Koordinaattori: Associazione CReA onlus (Italia)