UP-AEPRO hanke vastaa aikuiskouluttajien tarpeeseen oppia lisää muiden maiden hyvistä käytännöistä ja aikuiskoulutuksen eurooppalaisista kehityssuunnista. Projekti keskittyy erityisesti Upskilling Pathways -perustaitostrategian toteutukseen eri maissa.

Hanke järjestää verkkokoulutusta aikuisten oppimisen parissa toimiville. Ensimmäiset koulutusmoduulit ovat touko-kesäkuussa 2019. Lue lisää Innovate, learn, share, act! -kurssista

Tutustu hankkeeseen EAEAn sivuilla (englanniksi) https://eaea.org/project/up-aepro/

  • Hanke: Upskilling Pathways in AEPRO
  • Toteutusaika: 15.10.2018-14.10.2020
  • Koordinaattori: Escola Profissional Amar Terra Verde (EPATV), Portugal
  • Kumppanit: European Association for the Education of Adults (EAEA), Belgia, The National Learning and Work Institute (L&W), Britannia, Kansanvalistusseura (KVS), Glokala Folk High School, Ruotsi, Nordic Network for Adult Learning (NVL), Tanska
  • Rahoitus: Erasmus+ KA2

Yhteisrahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa.

Takaisin