Etsimme englanninkieliselle maatieto-oppaalle kirjoittajaa

Opas on tarkoitettu aikuiskouluttajien tueksi Suomessa. Se sisältää perustietoja Suomen poliittisesta järjestelmästä ja siihen osallistumisesta, työmarkkinoista ja työkulttuurista, kansalliskielistä ja sosiaali- ja terveysjärjestelmästä sekä koulutusmahdollisuuksista.

Tekstit laaditaan valmiin sisällysluettelon mukaisesti käyttämäämme mallia noudattaen. Kirjoittajan tehtäviin kuuluu tietojen etsintä, jäsentäminen ja kirjoittaminen englanniksi. Työ edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa, sillä lähdeaineisto on osittain suomenkielistä.

Työ ajoittuu marraskuulle ja sen arvioitu kesto on noin 40 tuntia. Työtä voi tehdä etänä ja sitä voi jaksottaa joustavasti. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijalle tai freelancerille. Maksamme oikeudenmukaisen palkkion arvioituun työmäärään perustuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työnäytteineen viimeistään 10. marraskuuta osoitteeseen pmo(a)kvs.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Jarmo Pykälä, 040 586 2477, jarmo.pykala(a)kvs.fi.

Kansanvalistusseura (KVS) on sitoutumaton sivistyssäätiö ja arkisivistyksen ajatuspaja. Arkisivistys on yhdessä oppimista, jotta voimme pitää huolta ympäristöstä ja toisistamme. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme.

Tervetuloa joukkoomme!