Haemme projektipäällikköä

Kansanvalistusseura (KVS) on sitoutumaton sivistyssäätiö, aikuiskoulutuksen asiantuntija ja palvelujen tuottaja. Ylläpidämme Etäkoulu Kulkuria, joka antaa digitaalista perusopetusta ulkosuomalaisille ja suomalaistaustaisille lapsille ja nuorille.

Vastaat Perhe maailmalla -hankkeen toteuttamisesta ja ulkomailla asuvien perheiden tukifoorumin kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat tukifoorumin toimintaa ja sisältöjä sekä koordinoit projektiverkostoa.

STEA-rahoitteisen hankkeen kohderyhminä ovat ulkomailla asuvat, sinne muuttoa suunnittelevat tai Suomeen palaavat kokonaan tai osittain suomenkieliset lapsiperheet. Tukifoorumi tarjoaa asiantuntijatietoa ja vertaistukea perhe-elämään, lasten koulunkäyntiin ja muihin ulkomailla asuvien perheiden haasteisiin.

Työskentelet yhdessä hankekumppanien ja Etäkoulu Kulkurin kanssa. Työparinasi toimii viestintäasiantuntija. Toimit KVS:n kehittämistiimissä tuoden omaa osaamistasi tiimin käyttöön ja hyödyntäen tiimin muiden asiantuntijoiden osaamista omissa työtehtävissäsi.

Edellytämme:
• soveltuvaa kasvatus-, yhteiskuntatieteiden tai sosiaalialan koulutusta
• työkokemusta perhetyöstä
• työkokemusta projektipäällikön tehtävistä
• itsenäistä ja kehittävää työotetta
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• kykyä työskennellä vaihtelevien hanketehtävien keskellä.

Eduksi lasketaan:
• järjestötoiminnan ja STEA-hankkeiden tuntemus
• kokemusta vapaaehtoistoiminnan ohjaamisesta
• hyvät digitaaliset taidot
• oma kokemus asumisesta ulkomailla
• kielitaito (englanti ja ruotsi).

Tarjoamme sinulle innostavan toimintaympäristön, jossa elinikäinen oppiminen nähdään ihmisen perusoikeutena. Kanssasi toimii osaava ja työstään innostunut asiantuntijajoukko sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen kumppanuusverkosto. Noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen info@kvs.fi viimeistään 3.3.2019 otsikolla ”Perhe maailmalla”. Työsuhde on määräaikainen projektin päättymiseen 31.12.2021 asti ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Jarmo Pykälä 20., 22., 27.2. ja 1.3. puhelimitse 040 586 2477 tai sähköpostitse jarmo.pykala@kvs.fi.

Lisätietoja kvs.fi.

Kiinnostaako työskentely tai harjoittelu sivistysjärjestössä?

Meillä työskentelee muun muassa kasvatusalan, viestinnän ja projektityön asiantuntijoita Suomessa ja maailmalla.

Ulkomailla asuvan oppilaan Etäkoulu Kulkurissa työskentelee yli 30 sivutoimista luokan- ja aineenopettajaa. Seuraa avoimia työpaikkoja Kulkurin sivuilla.

Mediamme työllistävät jatkuvasti kirjoittajia ja kuvittajia. Ole suoraan yhteydessä Elm Magazinen, Aina-verkkomedian ja Aikuiskasvatus-tiedelehden toimituksiin. Muissa rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan tehtäväalueittain.

Toivottavasti tapaamme pian!