Päivitämme tälle sivulle ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta toimintaamme.

31.3.2020

Hallituksen linjauksen mukaisesti poikkeusolot jatkuvat toukokuun puoliväliin asti koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi. Tämä vaikuttaa toimintaamme seuraavasti:

• Jatkamme etätyöskentelyä 13. toukokuuta saakka.
  • Etelä-Helsingin kansalaisopiston etäopetus jatkuu 13. toukokuuta saakka.
  • Kaikki tapahtumamme ja kokouksemme pidetään edelleen virtuaalisesti.

16.3.2020

Olemme siirtyneet etätöihin aikavälillä 16. maaliskuuta – 13. huhtikuuta. Etelä-Helsingin kansalaisopiston lähiopetus on keskeytetty 13. huhtikuuta saakka.

Vaikutukset arkeen:

• Olemme soveltuvin osin siirtäneet kokouksia videoneuvotteluiksi tai aikatauluttaneet ne uudelleen – olethan yhteydessä, mikäli jo sovitut tapaamiset vaativat meiltä uudelleen järjestelyjä.
  • Etelä-Helsingin kansalaisopiston asiakaspalvelu siirtyy puhelinpalveluksi. Tiedusteluihin vastataan myös sähköpostitse: p. 09 622 9580, toimisto(a)etko.fi.

13.3.2020

Meille tärkeintä on työntekijöidemme, opiskelijoidemme ja asiakkaidemme turvallisuus. Haluamme tehdä parhaamme, että toimintamme jatkuu sujuvasti.

Olemme tällä hetkellä poikkeustilanteessa ja varautumissuunnitelmamme on laitettu täytäntöön. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin.

Perusperiaatteemme on, että toimimme hallituksen ja terveysviranomaisten koronatilanteesta antamien ohjeiden mukaisesti.

Olemme 13. maaliskuuta päättäneet seuraavaa:

• Etelä-Helsingin kansalaisopiston lähiopetus keskeytetään aikavälillä 16.–27. maaliskuuta.
  • Siirrämme kaikki tapahtumamme ja tilaisuutemme verkkoon. Tarvittaessa tapahtuma perutaan.
  • Neuvomme kaikkialta maailmasta tulevia työntekijöitämme palaamaan töihin vasta 14 päivän kuluttua.
  • Luovumme muista kuin välttämättömistä työmatkoista.

Lisätietoa:

Kvs-säätiö, toimitusjohtaja Lauri Tuomi, 050 47 69 977, lauri.tuomi(a)kvs.fi

Etelä-Helsingin kansalaisopisto, rehtori Minna Prunnila, 050 344 7830, minna.prunnila(a)etko.fi

Lisätietoa koronaviruksesta:

THL: Ajankohtaista koronaviruksesta