Sivistyskulman avajaiset: Sivistys ja toisista huolehtiminen

Sivistyskulman avajaiset: Sivistys ja toisista huolehtiminen

Ohjelma

Suomen dynaamisin keskustelupari Suvi Auvinen ja Pekka Sauri avaa digitaalisen Sivistyskulman ke 16. syyskuuta klo 17 teemalla

”Sivistys ja toisista huolehtiminen”.

Illan lähetyksessä puhutaan empatiasta ja vastuusta, joiden ajatellaan kuuluvan sivistyneeseen toimintaan.

Onko käsityksemme huolenpidosta jollain tapaa muuttunut poikkeusoloissa? Miksi huolehtia toisista, jos itselläkin riittää haasteita arjessa?

Keskustelijat vastaavat muun muassa näihin kysymyksiin.

Auvinen ja Sauri tunnetaan suositusta radio-ohjelmastaan, joka jatkuu Radio Helsingissä syksyllä 2020. Molemmat ovat olleet rakentamassa Suomeen rehellistä ja kursailematonta keskustelukulttuuria someverkostoissaan. Lisäksi Auvinen ja Sauri tunnetaan kirjailijoina, kouluttajina ja viestinnän asiantuntijoina.

Sivistyskulman empatiakeskustelu julkaistaan Kvs:n somekanavissa 16.9. klo 17. Klikkaa siis itsesi mukaan!

Ensimmäinen jakso: 

 

Toinen jakso: 

 

Kolmas jakso: 

Puhujat

Pekka Sauri

Tutustu puhujaan

Pekka Saurin kasvokuvaPekka Sauri on mahdollisesti Suomen mukavin mies. Puheradion virallinen ääni puhui itsensä suomalaisten sydämiin Yölinja -ohjelman myötä 1987–2002. Sauri on toiminut Helsingin apulaiskaupunginjohtajana ja vaikuttanut merkittävästi Vihreiden syntyyn Suomessa. Pekka Sauri on syntynyt vuonna 1954. Kuva: Lehtikuva / Vesa Moilanen.

Suvi Auvinen

Tutustu puhujaan

Suvi Auvisen kasvokuva

Suvi Auvinen tunnetaan kärkevänä keskustelijana, joka ei pelkää asettua poikkiteloin vallitsevaa mielipidettä vastaan. Hän on toimittaja, tietokirjailija ja ehkä Suomen tunnetuin anarkisti. Vuonna 2016 Auvinen aloitti radiouransa Radio Helsingissä kymmenosaisella Päivystävä anarkisti -ohjelmasarjalla. Suvi Auvinen on syntynyt vuonna 1984. Kuva: Meri Björn.