Skip to Content

Näin toimimme

Kvs-säätiön ydinosaamista ovat oppiminen, innovaatiot ja vaikuttaminen. Nojaamme työssämme tutkimukseen ja uusimpaan tietoon.

Toimimme vapaan sivistystyön, elinikäisen oppimisen ja aikuiskasvatuksen asiantuntijayhteisönä.

Kehitämme elinikäisen oppimisen palveluja yhdessä kumppaneidemme kanssa Suomessa ja kansainvälisesti.

Kvs-säätiö on saanut OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatin tunnustuksena johdonmukaisesta työstä kestävämmän tulevaisuuden hyväksi. Kvs-säätiö on sitoutunut AGENDA2030:een ja edistää näin kestävää kehitystä ja ympäristövastuullisuutta.

Edistämme oppimista läpi elämän ja haluamme luoda eri toimijoiden välille vuoropuhelua. Ylläpidämme Etelä-Helsingin kansalaisopistoa sekä ulkosuomalaisten lasten Etäkoulu Kulkuri – Nomadskolanin toimintaa.

Kvs-säätiölle sekä molemmille oppilaitoksillemme on myönnetty OKKA-säätiön Kestävän kehityksen sertifikaatti. Lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Etelä-Helsingin kansalaisopistolle kestävän kehityksen koulutustehtävän.

Julkaisemme Sivistyksen pelottomat -blogia, jossa tarkastellaan rohkeasti ajatuksia arjesta ja sivistyksestä, analyyttisesti ja asenteella.

Sivistyksen peloton puolustaja

Visiomme rakennuspalikoihin kuuluvat arkisivistys, elinikäinen oppiminen sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuu. Lue lisää:

Visiomme ja missiomme

Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus ja uteliaisuus. Arkityötämme ohjaavat eettiset periaatteet. Tutustu näihin tarkemmin:

Tietoa arvoistamme

Säätiön eettiset periaatteet linjaavat arkityötämme ja kannustavat myös yhteistyökumppaneitamme toimimaan periaatteiden mukaisesti.

Back to top