Skip to Content
Ajankohtaista

Opettaja Suomessa, oppilas Kiinassa – kuinka oppitunti oikein onnistuu? Tämä selviää, kun Etäkoulu Kulkuri avaa digiovensa 11.6.

Julkaistu:

Kun opettaja on Suomessa ja oppilas asuu Kiinassa, miten oppitunti onnistuu? Entä kuinka tropiikissa opiskellaan talviliikuntalajeja? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan, kun Kulkuri-verkkokoulun digiovet avataan Helsingin keskustakirjasto Oodissa 11. kesäkuuta klo 13-16.

Avoimissa ovissa tuuletetaan etäopetukseen liittyviä ennakkoluuloja ja tutustutaan ulkomailla asuvien oppilaiden verkkokoulun maailmaan. Tapahtuman juontaa Ylen toimittaja Hanna Visala.

Onko etäopetukselle tilausta Suomessa?

Paneelikeskusteluissa pohditaan peruskoulun verkko-opetuksen tarvetta ja mahdollisuuksia Suomessa sekä äidinkielen merkitystä meillä ja maailmalla. Mukana keskustelemassa ovat muun muassa Inarin saamen kielen etäopetushankkeen ja Nettilukion edustajat.

Kansanvalistusseuran (KVS) ylläpitämä Kulkuri on kehittänyt perusopetusikäisten verkko-opetusta vuodesta 2000. Parhaillaan verkkokoulussa opiskelee lähes 400 oppilasta kaikkialla maailmassa. Katso ennakkotraileri Kulkurin oppilaista maailmalla: http://bit.ly/Kulkuri_traileri

Paikalla on Kulkurin verkko-opettajia ja muuta koulun henkilökuntaa. Tapahtuma striimataan klo 13–14.30 ja 15–16.

Etäkoulu Kulkuri

  • on ulkomailla asuvan oppilaan etäkoulu
  • tarjoaa opetusta suomeksi kaikista peruskoulun oppiaineista
  • mahdollistaa päättötodistuksen
  • vahvistaa lapsen siteitä Suomeen ja suomen kieleen

Lue lisää: www.kulkurikoulu.fi 

 

Lisätietoja:

Koulunjohtaja Tuija Tammelander, tuija.tammelander(a)kvs.fi, +358 50 383 3969

Opinto-ohjaaja Minna Myllymäki, minna.myllymaki(a)kvs.fi, +358 50 514 3713

Jaa artikkeli
Back to top