Skip to Content
Ajankohtaista

Helsingin kirjamessuilla keskustellaan isästä

Julkaistu:

Miten olla mies ja isä, kun sankariteot on jo tehty? Tarvitaanko sankaritekoja – vai olisiko omanlainen isyys ihan jotain muuta? Torstaina 25. lokakuuta klo 13.00–13.30 Helsingin kirjamessuilla puhutaan isästä ja isän merkityksestä. Oman tarinansa Isä-antologiassa kertoneet Katja Järvelä ja Jorma Luoma keskustelevat kirjailija Juha Itkosen kanssa. Haastattelijana on toimittaja Olga Ketonen.

Juuri ilmestynyt Isä – kertomuksia -kirja (Kansanvalistusseura 2012) sisältää 30 tarinaa. Ne kuvaavat koskettavasti isänä olemisen ja isäsuhteiden laajaa kirjoa. Jokaisella on isäsuhde, myös silloin kun isää ei ole.

Kansanvalistusseuran kirjat messuohjelmassa

Torstaina 25. lokakuuta klo 13.00–13.30 Katri Vala -lavalla: Tuntoja, muistikuvia ja käsityksiä isyydestä

Oman tarinansa Isä-antologiassa kertoneet Katja Järvelä ja Jorma Luoma keskustelevat kirjailija Juha Itkosen kanssa. Haastattelijana toimittaja Olga Ketonen.

Torstaina 25. lokakuuta klo 13.30–14.20 Aino-lavalla: Vuoden kristillinen kirja 2012 palkintoehdokkaiden haastattelu. Kansanvalistusseuran kustantama Leena Jäppilän Pieni kantaattikirja – J. S. Bachista, unista ja tiheästä todellisuudesta on ehdolla palkinnon saajaksi.

Perjantaina 26. lokakuuta klo 12.00–12.30 Katri Vala -lavalla: Kuoleman horisontti ja kirjoitus

Kuolemantutkija Gustaf Molander, pastori Arto Antturi sekä kirjailija Heli Hulmi keskustelevat toimittaja Olga Ketosen johdolla. Samalla esitellään Hulmin kirja Kuoleman horisontti ja kirjoitus.

Helsingin kirjamessut järjestetään 25.–28. lokakuuta 2012 Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Messut ovat avoinna to, la, su klo 10–18 ja pe klo 10–20. Tervetuloa Kansanvalistusseuran messuosastolle 6a91!

Uutuudet Kansanvalistusseuran osastolta

Esillä on laaja valikoima kirjoja, muun muassa vuoden 2012 uutuudet:

  • Isä – kertomuksia: 30 tarinaa isästä ja isäsuhteesta.
  • Johtamisen tilat ja paikat: Pohdintoja ihmisten johtamisen vaikeudesta.
  • Kuoleman horisontti ja kirjoitus: Rohkaisee kirjoittamaan vaikeasta aiheesta.
  • Työkirja – ammattilaisen paluu: Kriittinen puheenvuoro työstä ja sen tekijästä.
  • Avain – muutosprojektista menestys: Ensimmäinen suomalainen romaani projektijohtamisesta.

Osastolla esitellään myös Oriveden Opiston ja Etäopiston toimintaa ja koulutustarjontaa. Tarjolla on monimuotoisia kirjoittajakursseja, viikonloppukursseja Helsingissä ja Orivedellä, kesäisiä kirjoittajakursseja Orivedellä sekä etäopiskelumahdollisuuksia.

Aikuiskasvatus-lehden numeroita on myynnissä ja ilmaisjakelussa Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n osastolla 6g121.

Tutustu uutuuksiin: http://www.kansanvalistusseura.fi/kauppa/

Lisätiedot: kustannustoimittaja Paula Immonen, paula.immonen@kvs.fi, puh. 050 383 3970

Jaa artikkeli
Back to top