Skip to Content
Ajankohtaista

Johtamisen tilat ja paikat – seminaari

Julkaistu:

”JOHTAMISEN TILAT JA PAIKAT” Perjantaina 5.10.2012 klo 9.00 -15.00

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun auditorio, Ratapihantie 13

Mihin suuntaan työelämä on kehittymässä? Onko vika johtajissa vai työntekijöissä? Kuinka johtaa ja ketä? Miten organisaatio voi olla samanaikaisesti tehokas ja inhimillinen? Missä ovat työyhteisöjen karikot johtamisen arjessa?

Johtajuutta käsitellään usein liiketalouden, tuotannon tai päätöksenteon näkökulmasta. Tämä seminaari keskittyy erityisesti ihmisten johtamiseen. Ihmisiä ei johdeta vain työpaikoilla, vaan myös yhdistyksissä ja seuratoiminnassa, oppilaitoksissa, kirkossa ja kansalaisuuden kaikenkirjavilla foorumeilla. Jotta ihmisten johtamisesta voidaan aidosti keskustella, tarvitaan uudenlaisia sanoja, vaihtoehtoisia konteksteja ja perinteisen ajattelun ravistelua.

Johtajuus vaikuttaa ihmisen elämään sen koko pituudella ja leveydellä. Sen kautta ei tavoitella pelkkää taloudellista menestystä, vaan se on tärkeä väline kohti elämänlaadun parantamista ja hyvinvointia.

Mukana mm. Sirpa Pietikäinen, Ritva Viljanen, Ilkka Halava, Heikki Lonka, Kimmo Mäki, Aaro Ollikainen, Aulis Pitkälä, Cay Sevón ja Taina West.

Osallistumismaksu 80 € (sis. luennot, aamukahvin ja salaattilounaan) Ilmoittautuminen ja seminaarin tarkempi ohjelma: www.kansanvalistusseura.fi/seminaarit

Lisätietoja:

Tapio Kujala, p. 0400 436690, tapio.kujala@kvs.fi 

 

Jaa artikkeli
Back to top