Skip to Content
Ajankohtaista

Kansanvalistusseura (KVS) hakee viestinnän harjoittelijaa

Julkaistu:

Oletko se sinä?

Tule Kansanvalistusseuran monipuolisiin viestinnän tehtäviin. Teemme työtä maailman tärkeimmän arvon, sivistyksen puolesta.

Harjoittelijana kuulut sivistysjärjestön viisihenkiseen viestintätiimiin ja hoidat päivittäisviestinnän ja markkinoinnin tehtäviä: käytät analytiikan työkaluja, ylläpidät somea, suunnittelet kampanjoita ja työskentelet medioissamme ja hankkeissamme.

Olet opintojen loppuvaiheessa esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, journalismin tai yhteiskuntatieteiden alalla. Kaikista eniten olemme kuitenkin kiinnostuneita asenteestasi ja oppimishalustasi.

Meillä saat jatkuvasti tukea kokeneilta työkavereilta ja pääset kehittämään järjestön viestintää omalla tyylilläsi.

KVS on sitoutumaton sivistysjärjestö, joka työskentelee aikuiskoulutuksen asiantuntijana ja palvelujen tuottajana. Julkaisemme muun muassa kolmea mediaa: Aina-verkkomediaa, Aikuiskasvatus-tiedelehteä sekä englanninkielistä Elm Magazinea. Lisäksi edistämme aikuisten medialukutaitoa ja kehitämme digitaalista oppimista.

Sidosryhmiimme kuuluu aikuiskasvatuksen ja koulutusalan tutkijoita, vaikuttajia ja kouluttajia sekä opettajia ja oppijoita Suomessa ja maailmalla. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä, Helsingissä.

Toivomme sitoutumista harjoitteluun neljäksi kuukaudeksi. Aloitusajankohdasta ja muista yksityiskohdista voidaan sopia erikseen. Maksamme 1 000 – 1 400 euron kuukausipalkan harjoittelun pituudesta ja kokemuksestasi riippuen. Laskemme eduksi oppilaitoksen myöntämän harjoittelutuen.

Lisätietoja harjoittelusta antaa viestintäpäällikkö Annu Griñan, 040 7594532.

Laita hakemuksesi ma 28.1. mennessä osoitteeseen: annu.grinan(a)kvs.fi.

Tervetuloa joukkoomme!

Lue lisää: kvs.fi

Jaa artikkeli
Back to top