Skip to Content
Ajankohtaista

Opi ja elä -videotarinat avaavat ikkunan suomalaiseen koulutusosaamiseen

Julkaistu:

 

Educa-messuilla julkaistaan Kansanvalistusseuran tuottamat suomalaisen koulutuksen esittelyvideot. Videot on tuotettu Opetushallituksen rahoituksen avulla. 

Opi ja elä – elinikäinen oppimispolku -videot kuvaavat suomalaisen koulutusjärjestelmän ainutlaatuisuutta ja vahvistavat kuvaa suomalaisesta koulutusosaamisesta.

Pisa-tutkimusten tulokset ovat herättäneet suuren kiinnostuksen suomalaista koulutusta kohtaan ja lisänneet Suomeen suuntautuvia kansainvälisiä asiantuntijavierailuja. Opi ja elä -videotarinat vastaavat tähän kiinnostukseen. Ne avaavat näyteikkunan suomalaiseen opettajankoulutukseen, erilaisiin oppimisympäristöihin sekä aikuiskoulutukseen.

Kuudessa videotarinassa vieraillaan mm. espoolaisessa peruskoulussa ja tutustutaan ikäihmisten yliopisto-opiskelijaan. Viiden minuutin mittaisten tarinoiden pääosissa ovat oppijat ja opettajat.

Videot esitellään Educan Opus-lavalla perjantaina 25.1. klo 14.50 ja Luotain-lavalla lauantaina 26.1. klo 11.30. Julkistuksen jälkeen videot ovat esillä Kansanvalistusseuran osastolla 3m50.

Kaikki kuusi videota sisältävän DVD:n toimituskulut ovat 40 € ja sitä välittää Kansanvalistusseura. DVD:ssä on suomenkielisten videoiden lisäksi englanniksi tekstitetyt versiot.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tapio Kujala, Kansanvalistusseura, puh. 0400 436 690, tapio.kujala@kvs.fi

Jaa artikkeli
Back to top