Viestintäasiantuntija

Haemme viestintä- ja markkinointitiimiimme viestintäasiantuntijaa Tehtävässä on kaksi osaa: European Lifelong Learning (ELM) -verkkojulkaisun päätoimittajuus ja säätiön vaikuttamisviestintään osallistuminen. ELM on englanninkielinen aikuiskoulutuksen ja elinikäisen oppimisen eurooppalainen verkkolehti. Päätoimittajana vastaat julkaisun toimitusprosessista, markkinoinnista, talouden seurannasta sekä yhteydenpidosta kirjoittajiin ja kumppaneihin. Vaikuttamisviestintää teet monikanavaisesti suomeksi ja englanniksi säätiön viestintä- ja markkinointitiimissä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa sisältöjen tuottaminen

Lue lisää

Kiinnostaako työskentely tai harjoittelu sivistysjärjestössä?

Meillä työskentelee muun muassa kasvatusalan, viestinnän ja projektityön asiantuntijoita Suomessa ja maailmalla.

Ulkomailla asuvan oppilaan Etäkoulu Kulkurissa työskentelee yli 30 sivutoimista luokan- ja aineenopettajaa. Seuraa avoimia työpaikkoja Kulkurin sivuilla.

Mediamme työllistävät jatkuvasti kirjoittajia ja kuvittajia. Ole suoraan yhteydessä Elm Magazinen, Aina-verkkomedian ja Aikuiskasvatus-tiedelehden toimituksiin. Muissa rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan tehtäväalueittain.

Toivottavasti tapaamme pian!