Skip to Content
Ajankohtaista

Aikuiskasvatus-tiedelehti taustoittaa ja syventää koulutuksen kysymyksiä

Julkaistu:

Aikuiskouluttaja,

on aika varmistaa, että tuore, tutkittu tieto aikuisten oppimisesta saavuttaa sinut vuonna 2018. Aikuiskasvatus-tiedelehti on välttämätön tiedonlähde jokaiselle aikuiskoulutuksen parissa toimivalle.

Alkavan vuoden teemoja ovat esimerkiksi sivistys ja osallisuus rapautuvassa hyvinvointiyhteiskunnassa, työelämän kysymykset ja kestävä kehitys. 

Täydennyskoulutukseen ja taustoittamiseen

Aikuiskasvatus sisältää ajankohtaista, merkityksellistä ja luotettavaa tietoa. Moniäänisessä, kriittisessä ja poikkitieteellisessä tiedelehdessä kohtaavat eri alojen tutkijat, kehittäjät ja asiantuntijat. 

Vuosikerta sisältää neljä lehteä: 320 sivua vertaisarvioituja artikkeleita, syvällisiä näkökulmia, ajankohtaisia puheenvuoroja ja kiinnostavia kirjaesittelyitä. Ne sopivat niin työyhteisön täydennyskoulutukseen kuin koulutuskysymysten taustoittamiseen sidosryhmissä. Vuositilaus maksaa 40 euroa.

Maistiaisiksi tuoreimman numeron pääkirjoitus, jossa päätoimittaja Heikki Silvennoinen ruotii koulutuksen ja sivistyksen arvoja. Vuoden ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuussa.

Oivaltavia lukuhetkiä Aikuiskasvatuksen parissa vuonna 2018!

Lisätiedot

  • toimituspäällikkö Terhi Kouvo, terhi.kouvo@kvs.fi, 0400 396 437
Jaa artikkeli
Back to top