Skip to Content
Ajankohtaista

Aikuiskouluttaja voi nyt verkottua kansainvälisesti kotisohvalta

Julkaistu:

Kansanvalistusseura on mukana koulutushankkeessa, joka tarjoaa avoimen, maksuttoman täydennyskoulutuksen aikuiskasvatuksen ammattilaisille.

Aikuiskouluttajan Eurooppa (‘European e-training for Adult Educators’)verkkokoulutuksen maksuttomaan kokeiluversioon etsitään nyt osallistujia.

– Haluamme antaa kaikille aikuiskouluttajille mahdollisuuden osallistua ja antaa palautetta. Kyseessä on ainutkertainen mahdollisuus, sillä tulevaisuudessa verkkokurssi on todennäköisesti maksullinen, kertoo hanketta koordinoiva Tania Berman Euroopan aikuiskasvatusliitosta (EAEA).

Koulutus sisältää verkkoluentoja aikuiskoulutuksen metodiikasta eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi se tutustuttaa osallistujat aikuiskoulutuspolitiikkaan ja edunvalvontaan Euroopan unionissa. Osallistua voi koko kurssille tai vain yksittäisille luennoille.

Aikuiskouluttajan Eurooppa -kurssi

  • on maksuton
  • on englanninkielinen
  • on ikärajaton
  • koostuu verkko-opinnoista, keskusteluista ja itseopiskelusta
  • alkaa 14.4. klo 12.00 ja päättyy joulukuussa 2015.

Lue opetusohjelma ja ilmoittautumisohjeet AE-PRO-hankkeen verkkosivulla.

Koulutuksen järjestää The European Adult Education (Young) Professionals Learning Platform (AE-PRO) -hanke, joka lisää aikuiskoulutuksen ammattilaisten kansainvälistä osaamista. Euroopan komission rahoittamaa hanketta koordinoi EAEA. Kansanvalistusseura vastaa hankkeen viestinnästä.

Lisätiedot: EAEA-tiedottaja Aura Vuorenrinne, aura.vuorenrinne@kvs.fi, 040 511 2475

Jaa artikkeli
Back to top