Skip to Content
Ajankohtaista

Kansanvalistusseura (KVS) hakee talous- ja hallintopäällikköä

Julkaistu:

Säätiömme toiminta kasvaa ja etsimme lisävoimia taloushallintoon nykyisen talouspäällikön siirtyessä kehittämään säätiön hankesalkkua.

Tehtävässäsi vastaat säätiön talouden suunnittelusta, raportoinnista ja ennakoinnista. Toimit itsenäisesti ja raportoit toimitusjohtajalle. Työhösi sisältyvät myös varainhoitoon ja henkilöstö- ja hankehallintoon liittyvät tehtävät. Vastaat säätiön ICT-ympäristön hallinnasta ja tietoturvapäällikön tehtävistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä palkanlaskentaa ja kirjanpitoa hoitavan tilitoimiston sekä varainhoitoyhtiön kanssa.

Edellytämme, että olet tarkka, järjestelmällinen, ennakoiva ja kehittämishaluinen taloushallinnon asiantuntija. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta talous- ja palkkahallinnon arkirutiineista. Odotamme, että haluat vastuuntuntoisesti kehittää hallinnon toimintatapoja, jotka edistävät säätiön toimintaa ja tukevat henkilöstön työtä. Viestit sujuvasti ja osaat tulkita talousnumerot ymmärrettävästi sekä hallinnolle että työtovereillesi. Motivoidut asioiden sujuvuuden varmistamisesta, haluat oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi.

Edellytämme myös, että sinulla on:

  • säätiöhallinnon tuntemusta 
  • taloushallinnon suunnittelu- ja kehittämisosaamista 
  • varainhallinnon ja kiinteistöjen hallinnoinnin tuntemusta 
  • hankinta- ja sopimusosaamista 
  • hankkeiden rahoitus- ja hallintokäytäntöjen tuntemusta 
  • hyvää englannin kielen osaamista ja kykyä asioida ruotsin kielellä  
  • hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot
  • kykyä hoitaa useita samanaikaisia tehtäviä.

Eduksi lasketaan:

  • valtionosuusjärjestelmän ja opetusalan rahoitusjärjestelmän tuntemus
  • kansainvälinen liiketoimintaosaaminen.

Tarjoamme sinulle innostavan toimintaympäristön, jossa elinikäinen oppiminen nähdään ihmisen perusoikeutena. Kanssasi toimii osaava ja työstään innostunut asiantuntijahenkilöstö sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen kumppanuusverkosto.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen info@kvs.fi viimeistään 28.11.2018 otsikolla ”talous- ja hallintopäällikkö”. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pirkko RuuskanenParrukoski 19.–26.11. p. 050 5634671, talous- ja kehittämispäällikkö Jarmo Pykälä 19.–21., 26.11. p. 040?586 2477. Haastattelut 3.–5.12.2018. 

Kansanvalistusseura on sitoutumaton sivistysjärjestö, aikuiskoulutuksen asiantuntija ja palvelujen tuottaja. Ylläpidämme myös perusopetusta antavaa Etäkoulu Kulkuria. Noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Lisätietoja kvs.fi.

Jaa artikkeli
Back to top