Skip to Content
Ajankohtaista

Taija Tuomisen uutuus kannustaa kirjailjaksi haluavaa

Julkaistu:

 

LUE, KIRJOITA, ELÄ!

KVS-kirjat julkistaa perjantaina 25.10.2013 Helsingin kirjamessuilla Taija Tuomisen oppaan Minusta tulee kirjailija. Kirja on tarkoitettu jokaiselle kirjoittamisesta kiinnostuneelle, ja se antaa työvälineitä myös kirjoittamisen opettajalle.

”Elämä on hieno asia, upea seikkailu, toteuta itseäsi!”

KIRJOITTAMINEN perustuu omaan kieleen, maailmankuvaan ja motivaatioon. Se edellyttää taistelutahtoa ja kärsivällisyyttä – kykyä kääntää vaikeudet voitoksi. Minusta tulee kirjailija innostaa, antaa käytännön ohjeita ja varoittaa karikoista. Taija Tuomisen elämä muuttui, kun hän löysi kirjoittamisen ja kirjallisen yhteisön. Vaikeuksia on kaikilla, mutta jokainen voi itse valita, miten niihin suhtautuu.

KIRJAILIJA ja luovan kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen tuntee kirjallisen kentän laajasti: hän on työskennellyt myös toimittajana, kirjallisuuden läänintaiteilijana, pääsihteerinä ja toiminnanjohtajana. Tuomisen esikoisromaani Tiikerihai ilmestyi vuonna 2000. Hän on julkaissut tutkimuksen suomalaisten esikoiskirjailijoiden asemasta ja osallistunut luovan kirjoittamisen oppikirjojen tekemiseen.

Taija Tuominen on tavattavissa Helsingin kirjamessuilla sopimuksen mukaan. Kansanvalistusseuran osastolla 7b40 hän vierailee päivittäin.

Haastattelupyynnöt: Taija Tuominen, puh. 0500 624 275

MINUSTA TULEE KIRJAILIJA
ISBN 978-951-9140-44-5, 68 sivua, ovh. 35 €, tarjoushinta Helsingin kirjamessuilla 28 €

Katso lisää verkkokaupasta.

Lisätiedot ja lehdistökappaleet: paula.immonen@kvs.fi

Jaa artikkeli
Back to top