Skip to Content
Perhe maailmalla

Kysy asiantuntijalta -verkkokeskustelusarja

Julkaistu:

Kysy asiantuntijalta -verkkokeskustelusarjassa pureudutaan asiantuntijan johdolla monia ulkomailla asuvia koskettaviin teemoihin, kuten yksinäisyyden tunteeseen ja yhteisöllisyyteen, parisuhteen muuttumiseen ulkomailla tai vaikkapa arjen hankalissa tilanteissa selviytymiseen.

Tilaisuuksissa käydään läpi kotiansa ulkomailla asuvien mieltä askarruttavia ajatuksia lämminhenkiseen tyyliin. Kysymyksiä kerätään etukäteen ja niitä voi esittää asiantuntijalle myös tilaisuuden aikana.

Asiantuntijoina ovat ulkosuomalaisia työssään kohtaavat ammattilaiset. Kaikilla heillä on myös omakohtaista kokemusta ulkosuomalaisena olemisesta.

Kysy asiantuntijalta -tilaisuudet joka toinen viikko torstaisin ja perjantaisin 8.4.2021 alkaen. Jokaiseen tilaisuuteen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa/tilaisuus.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon sekä lähetyksen aikana.

Kriisit ja vaikeat tilanteet ulkomailla

Asiantuntijana Merimieskirkon sosiaalikuraattori Matti Rintamäki.

torstai 8.4. klo 20-21.30 UTC +02

Parisuhde muutossa ja muutoksessa ulkomailla

Asiantuntijana perhe- ja parisuhdeterapeutti Sini Rantakari.

torstai 22.4. klo 20-21.30

Kun kulttuurit törmäävät

Asiantuntijana Merimieskirkon sosiaalikuraattori Saara Mughal

torstai 6.5. klo 20-21.30

Ulkosuomalaisen yksinäisyys

Asiantuntijana Merimieskirkon sosiaalikuraattori Salla Korteniemi

torstai 20.5. klo 20-21.30

Palautetta aiemmista Kysy asiantuntijalta -tilaisuuksista

Oli todella ihanaa kuulla että monilla meistä on samanlaisia kokemuksia ja tunteita. 1,5h meni todella nopeasti, olisin mielelläni jäänyt keskustelemaan vielä pidempään tai jatkaa keskustelua toisena päivänä. Kiitos!”

”Aivan ihana alustus aiheeseen, todella kivoja ja koskettavia näkökulmia. Sain tästä todella paljon voimia ulkosuomalaisen arkeeni. Kiitos!”

”Upea keskustelu! Pidin erityisesti siitä, että yleisöä osallistettiin. Liian vähän on yleensä aikaa kysymyksille tämäntapaisissa seminaareissa.”

Jaa artikkeli
Back to top