Medialukutaitoa taloudesta (2020-2021)

Medialukutaitoa taloudesta (2020-2021) Kuvitus: Nelli Ahosola

Talous on laaja käsite, joka linkittyy monella tavalla meidän kaikkien arkeemme. Siksi tarvitsemme taloudesta tietoa, joka perustuu tutkittuun tietoon ja avautuu monenlaisille yleisöille. Tutkitun tiedon yleistajuistaminen ja tutkijoiden aktiivinen osallistuminen ovat avainasemassa tämän saavuttamiseksi.

Hankkeessa koulutamme kauppatieteiden tutkijoita ja tohtorikoulutettavia yleistajuistamaan tutkimukseen perustuvaa tietoa sekä käymään dialogia kansalaisten kanssa verkossa ja kasvokkain. Laajempana tavoitteena on lisätä luotettavaa ja moniäänistä julkista keskustelua talouteen liittyvistä kysymyksistä.

Toteutamme hankkeen yhdessä Kauppatieteellisen Yhdistyksen, Oulun yliopiston tiedeviestinnän maisteriohjelman ja Erätauko-säätiön kanssa.

Tule mukaan keskusteluun talouden ajankohtaisista kysymyksistä:

Osana hanketta järjestämme Erätauko-keskusteluita, joiden avulla haluamme luoda moniäänisempää julkista keskustelua talouskysymyksistä. Olemme valinneet kahdelle talouskysymyksiä perkaavalle Erätauko-keskustelulle teemat, jotka näkyvät tällä hetkellä vahvasti mediassa ja koskettavat tavalla tai toisella jokaista Suomessa asuvaa. Mukaan on kutsuttu ihmisiä erilaisista taustoista ja tehtävistä.

Keskustelujen teemat ja aikataulut:

Miltä hyvä työelämä näyttää mediassa? Mistä puhumme, kun puhumme hyvästä työelämästä? 13.4 .2021 klo 17-19.30

Mikä on yritysten yhteiskunnallinen vastuu nyt ja tulevaisuudessa? 14.4.2021 klo 17-19.30

Haluaisitko sinäkin mukaan keskusteluun? Ilmoittautumiset osoitteeseen toni.kuoremaki@eratauko.fi

Lisätietoja hankkeesta:
Kansanvalistusseura, viestintäasiantuntija Heini Huhtinen, +358 44 7914 526, heini.huhtinen@kvs.fi