Vaikuttaminen

Julkaisemme kolmea, kaikille avointa oppimisen mediaa: Aikuiskasvatus-tiedelehteäAina-verkkomediaa ja englanninkielistä aikuiskoulutuksen mediaa Elm Magazinea. Lisäksi Kansanvalistusseurassa toimii Euroopan aikuiskoulutusjärjestön EAEAn viestintäyksikkö.

Haluamme vahvistaa ihmisten osallisuutta ja luoda uudenlaisia mahdollisuuksia sekä kasvokkain että virtuaaliseen kohtaamiseen. Näin edistämme arjen hyvinvointia.

Kumppaneitamme ovat vapaan sivistystyön toimijat, elinikäisen oppimisen tutkijat ja kehittäjät sekä ajatushautomot, säätiöt ja asiantuntijaverkostot. Työskentelemme tiiviisti median sekä innovaatioyritysten ja -kehittäjien kanssa.

Sivistyskulmassa kohdataan ja opitaan

Sivistyskulma on uudenlainen kohtaamispaikka uteliaille ihmisille. Luomme kulmassa vuoropuhelun mahdollisuuksia ja tarjoamme ajatuksia ruokkivaa ohjelmaa. Sivistyskulma on sekä fyysinen että digitaalinen. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ja niihin voi osallistua paikan päällä Helsingissä tai etänä videoyhteyden välityksellä. Taustoitamme sivistysaiheisia keskusteluja muun muassa aikuisten perustaidoista, tiedon luotettavuudesta, medialukutaidosta, oppimisesta ja kestävästä kehityksestä.

Sivistyskulma aukeaa pop up -periaatteella aina osoitteessa Bulevardi 21.

Tarkista ajankohtainen ohjelmamme Sivistyskulman kalenterista.