Skip to Content
Tapahtumat

Yleisöluento: Tietosuoja ja informaatio­turvallisuus Euroopassa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Pekurin kirjasto, Kauppurienkatu 10, Oulu
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Millaisia tietosuojaan ja datan käsittelyyn liittyviä uhkia kohtaamme Euroopassa? Mitä haasteita tekoäly luo tietoturvaamme? Sosiaalisen median ja tietosuojan asiantuntija (KM) Harto Pönkä luennoi aiheesta Oulussa.

Miten verkko- ja somejätit ovat onnistuneet torjumaan disinformaation? Millaisia uusia näkymiä tekoäly tuo? Entä millaisia toimenpiteitä EU tekee tietoturvan puolesta?

Sosiaalisen median ja tietosuojan asiantuntija Harto Pönkä kertoo näistä haasteista ja ratkaisuista Euroopassa. Noin puoli tuntia kestävän luennon jälkeen on varattu aikaa yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Yleisöluento on osa hanketta: Tulevaisuus ja toivo – EU Euroopan rakentajana. Hankkeessa on tarkoituksena tuoda kaikille kansalaisille toivoa sekä näkymiä siihen, kuinka rakennamme parempaa Eurooppaa. Tavoitteena on avartaa näkökulmia Euroopan Unionin (EU) merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa.

Hanketta rahoittaa Eurooppatiedotus ja koordinoi Kvs-säätiö.

Toisen yleisöluennon pitää Tampereen yliopiston kansainvälisen politiikan professori Pami Aalto 16.5. klo 17–18 Tampereen pääkirjasto Metsossa. Aiheena on Vihreä siirtymä Euroopassa.

Yleisöluennot on suunnattu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Luentoja ei ole mahdollista seurata striiminä, eikä niistä tuoteta tallenteita. Luennoista koostettavat artikkelit julkaistaan syksyllä 2024 Kvs-säätiön verkkosivustolla.

Back to top