Sivistyksen teemavuosi 2024: avoin infowebinaari 4/6

Tervetuloa avoimeen infowebinaariin kuulemaan, miten yhteisölläsi tai verkostollasi on mahdollisuus päästä mukaan osaksi valtakunnallista Sivistyksen teemavuotta 2024!
Tilaisuus toteutetaan Zoom-alustalla. Linjat avautuvat 5 min ennen tilaisuuden alkua.
Ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä ti 5.3.2024 klo 14 mennessä, jonka jälkeen lähetämme webinaari-linkin sähköpostitse.

Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämää Sivistyksen teemavuotta 2024 koordinoi sitoutumaton ja maamme vanhin sivistyssäätiö, Kansanvalistusseura sr. (Kvs-säätiö)

Sivistyksen teemavuosi 2024: avoin infowebinaari 3/6

Suuri sivistyskeskustelu Educa 2024 -messuilla

Millainen rooli koulutuksella on sivistysvaltion turvaajana?
Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt vuoden 2024 Sivistyksen teemavuodeksi, jolloin sivistyksen päältä pyyhitään pölyt. Suuressa sivistyskeskustelussa pe 26.1. klo 14.30 keskustelijoina ovat mm. presidentti Tarja Halonen, opetusministeri Anna-Maja Henriksson, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto, Kvs-säätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Sauri sekä Etäkoulu Kulkurin koulunjohtaja Tuija Tammelander. Keskustelua johdattaa Aaro Kajaste.